TAG ANSVAR, GRIB UDFORDRINGERNE OG VÆR MED TIL AT UDVIKLE OG OPTIMERE INDIREKTE INDKØB

Vi søger en indkøber til indirekte indkøb, der vil med på en lærerig og udfordrende rejse med stort fokus på stakeholder management og indkøbsprocesser.

Motiveres du af at arbejde med mennesker og den fulde bredde af indkøbsprocessen, og trives du i et dynamisk miljø med et højt tempo? Så er det dig vi søger til vores Strategic Procurement afdeling, hvor vi er otte kollegaer, der sikrer god faglig sparring og stærkt samarbejde!

Vi har meget høje ambitioner og er i gang med en transformation af hele procurement området. Lige nu har vi gang i en strategisk rejse mod at strukturere vores indkøbsprocesser og understøtte vores store indirekte indkøbsmasse langt bedre, hvilket denne rolle fokuserer på.

Jobbet:
I det daglige er du en ambitiøs stabil indkøber, der arbejder struktureret med en bred portefølje af opgaver. Dit fokus vil være på indirekte indkøb som spænder bredt fra kaffemaskiner og kontorartikler til avancerede indkøb af laboratorie- og produktionsudstyr.  Samlet set består porteføljen af +500 leverandører og et årligt spend på +200mDKK. I samarbejde med din chef som er Strategic Indirect Procurement Manager, løser du din del af opgaverne og sammen sikrer I, at I får løftet barren og prioriteret opgaverne ud fra vilkår og muligheder.

Succes i jobbet kommer udelukkende ved en tæt og tillidsfuld relation til vore interne og eksterne stakeholders, således at der etableres nogle værdiskabende effektive indkøbsprocesser, cost down på materialer og stabilitet samt kvalitet i leveringer. Opsummeret indbefatter det blandt andet:

  • Samarbejde med interne stakeholders om roadmap for indkøb
  • Udarbejde og forankre processer og skabeloner til brug for indirekte indkøb
  • Udarbejde RFQ’s og tender materiale sammen med de interne stakeholders
  • Gennemføre forhandlinger på indirekte indkøb og sikre holdbare aftaler og gode priser.
  • Være aktiv i udarbejdelsen af Procurement processen for alt indirekte indkøb
  • Identificere og drive optimeringsprojekter
  • Løbende leverandørhåndtering og optimering

Igennem disse aktiviteter vil du med dit store engagement og personlige drive sikre, at du løbende udvikler dine færdigheder samt, at vi sammen skaber en forretningsorienteret strategisk indkøbsfunktion, der understøtter Fertins strategi.

Hvem søger vi?

Vi søger et struktureret og skarpt talent, der allerede har god erfaring fra en central indkøbsfunktion, og som gerne vil arbejde med indirekte indkøb og indkøbsprocesser i en kompliceret produktionsvirksomhed.

Du har en baggrund med erfaringer inden for indkøb og har lyst til at lære meget mere. Du er helt på hjemmebane i at drive processer, standarder og struktur, og du har stærke formuleringskompetencer. Du tager et klart ansvar og sikrer fremdrift, og ved at vi skal udfordre status quo for at opnå de store forbedringer.

Du er ikke jurist, men god til at vurdere aftalegrundlag og kontrakter, og du er en meget stærk IT bruger, både af ERP-system, PowerBI og Excel.

Din baggrund kan være mangeartet. Ideelt har du en HHX efterfulgt af en relevant uddannelse på Bachelor niveau, hvorefter du har arbejdet et par år inden for indkøbsområdet. Det vigtigste er, at du har ”værktøjskassen” og evnerne til at deltage i og udvikle dig selv inden for området.

Som person er du meget hands-on og en udpræget teamplayer. Du sætter en ære i at leve op til de aftalte målsætninger, og vi forventer, at du er initiativrig, arbejder struktureret og tager ansvar for dine opgaver, men også melder klart ud hvornår du skal bruge sparring og hjælp.

Har du deslige erfaring med direkte teknisk/maskinelt indkøb og/eller erfaring fra FMCG eller Pharma industrien og erfaring med SAP ERP er det kun en fordel.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse og har du endvidere:

  • Evnen til at kommunikere flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Bopæl maksimalt 45 minutters kørsel fra Vejle

Så send os din ansøgning med det samme via nedenstående link. Samtaler afholdes løbende, starttidspunktet er fleksibelt, men gerne august.

 


Fertin is a Danish contract development and manufacturing organization (CDMO) specializing in innovative intra-oral formats (e.g. chewing gum, chewable tablets, among others) with nutraceutical and pharmaceutical ingredients. We provide consumers with convenient, pleasurable and efficient delivery formats, based on our know-how, technological capabilities and consumer insight. Our facilities in Denmark, Canada and India, are equipped with state-of-the-art technology where all our professionals perform their tasks with safety as their priority. Fertin is a private company owned by PMI Life Science, based in Vejle, Denmark. Fertin has more than 800 employees and has shown continuous growth over many years reaching sales upwards of €143 million in 2020. For more information visit www.fertin.com.