IT Consultant med fokus på Infrastruktur/Microsoft-løsninger

ANSVAR
UDFORDRINGER
PERSONLIG UDVIKLING

 

Motiveres du af at arbejde med mennesker og teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med et højt tempo? Så er det dig vi søger, til vores IT Services & Support afdeling.

 

Vi har høje ambitioner og er i gang med en transformation, hvorfor vi ønsker at tilføje yderligere kræfter til teamet. Lige nu har vi gang i en strategisk rejse mod at forenkle og forbedre vores digitale services til brugerne, hvorfor hele moderniseringen i høj grad centrerer sig om arbejdet i denne rolle.

 

Jobbet
Du varetager en vigtig rolle i den strategiske opgave med at planlægge, modernisere og optimere vores fremtidige katalog af IT Services. Som IT Consultant refererer du til Manager for IT Services & Support og er en del af et team på i alt 15 medarbejdere. Ud over dine kolleger i IT Services & Support har du yderligere 7 kolleger i IT som beskæftiger sig med blandt andet Governance og Business Solutions.

I en varierende og udfordrende hverdag vil dit fokus være delt mellem både driftsrelaterede opgaver og projekter, i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet og på tværs af forretningen. Teamet drifter største delen af Fertins IT Services og sikrer en høj drift stabilitet og ”best in class” service for forretningen. Derfor vil det også være en naturlig og vigtig del af hverdagen at udtænke og implementere forbedringer i driftsmiljøet.

Dit arbejde vil være forankret omkring ITIL-processer og der lægges høj vægt på at projekter leveres til tiden, veldokumenterede og klar til forretningen.

 

Hvem søger vi?

Vi søger profilen der har lyst til at arbejde med teknologi og mennesker i en virksomhed hvor IT er en stor del af hverdagen, på kontorer såvel som i produktionen.

 

Du er serviceminded og god til mennesker, for din alsidige hverdag vil bestå af berøring med mange forskellige interne kunder såvel som eksterne leverandører. Du motiveres af bredden og kompleksiteten i opgaven og formår at se ”det store billede”. Det kommer helt naturligt for dig at sætte sig grundigt ind i tekniske sammenhænge mellem systemer, som også bidrager til din praktiske tilgang til fejlsøgning.

 

Du har opbygget en succesfuld og bred IT infrastruktur erfaring og har fokus på både drift af eksisterende og implementering af nye IT Services. Din erfaring dækker blandt andet Windows Servere, Active Directory, PowerShell, Overvågning, Patch Management, VMware og Storage. Med din brede erfaring behøver du ikke være specialist i, men det forventes at du har arbejdet med netværk, firewalls og generel it-sikkerhed.

 

Kan du se dig selv i ovenstående og har du endvidere:

 

  • Relevant IT uddannelse og 5+ års erhvervserfaring
  • Lyst til at indgå i en struktureret 24/7 tilkaldevagtordning (ca. hver 5. uge)
  • Kørekort og egen bil
  • Flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Bopæl maksimalt 45 minutters kørsel fra Vejle


Så send os din ansøgning med det samme via link herunder

Samtaler afholdes løbende.

Starttidspunktet er fleksibelt, men gerne August/September 2020.

 


Fertin is a Danish contract development and manufacturing organization (CDMO) specializing in innovative intra-oral dosage formats (e.g. chewing gum, chewable tablets, among others) with nutraceutical and pharmaceutical ingredients. We provide patients and consumers with convenient, pleasurable and efficient delivery formats, based our know-how, technological capabilities and consumer insight. With development and manufacturing facilities in Denmark, Canada and India, Fertin is a private equity and family owned company based in Vejle, Denmark. Fertin has shown continuous growth over many years reaching sales upwards of US$127,4 million in 2019 and has more than 700 employees. For more information visit www.fertin.com.