PTD-medarbejder

Som PTD-medarbejder får du en absolut nøglerolle i Fertins bestræbelser på at have et effektivt produktionsapparat, som til stadighed kan sikre en høj leveringsservice til vores kunder.

Med reference til Senior Manager har du en ”hands-on”- tilgang til dine ansvarsområder, og du mestrer at have flere bolde i luften samtidigt.

 

Primære ansvarsområder:

 

  • Sikre at driftsmæssige optimeringer identificeres, prioriteres og gennemføres
  • Sikre at procesbeskrivelser er tilgængelige, og afstemt i henhold til processernes kompleksitet
  • Teknisk assistance og input til drifts- og vedligeholdelsesorganisationen.

 

Initiere et konstruktivt samarbejde med den øvrige organisation, herunder teknisk afdeling, kvalitetsafdelingen og supply-chain.

 

Konstruktiv sparring med operatører i procesområderne samt identificere potentialer i daglig drift.

 

Du trives med daglig kontakt med mange forskellige funktioner, og følger op på indgåede aftaler. Ud over den daglige kontakt med driftsorganisationen, trives du med at udarbejde dokumentation, herunder operatørvejledninger, driftsvejledninger samt procesbeskrivelser.

 

Øvrige opgaver vedrører bl.a.:

 

  • Projektdeltagelse
  • Forbedre OEE (indsamle data mv. med henblik på løbende at identificere og prioritere indsatsområder)
  • Dialog med teknisk afdeling, med hensyn til implementering af løsninger.

 

Du bliver en del af Fertins nye driftsorganisation, indenfor Non-Pharma produktion, og du vil der ud over få en bred kontaktflade i Fertins øvrige organisation. Din arbejdsplads bliver på Fertins fabrik i Vejle.

 

Din profil

 

Du er højst sandsynligt et ungt talent på vej til det næste skridt i din karriere. Din uddannelsesmæssige baggrund er maskinmester eller ingeniør (produktion, proces, teknologi etc.) med betydelig håndværksmæssig flair. Alternativt kommer du med en håndværksmæssig uddannelse inden for mekanik med en relevant teoretisk efteruddannelse inden for produktionsteknik.

 

Det er et ønske, at du har min. 2-3 års praktisk erfaring med produktionsoptimeringer fra en højvolumen procesindustri. Hertil erfaring med opsamling og bearbejdning af nøgletal, OEE, mv.

 

Som person er det afgørende, at du har en ”hands-on”-tilgang i dagligdagen. Derudover er du målrettet, resultatorienteret og besidder et rigtig godt drive kombineret med en stærk selvstændighed, og du skal ligeledes have en høj grad af struktur i dit arbejde.

 

Du taler og skriver dansk på højt niveau, og behersker engelsk på samtaleniveau.

 

Som PTD medarbejder går du foran og formår at skabe resultater sammen med andre. Der forventes en stor personlig involvering og engagement i løsningen af de forskellige opgaver. Du er robust og god til at kommunikere og skabe samarbejde på tværs af organisationen.

 

 

Vi tilbyder:

  • At du bliver en del af et fagligt dygtigt lederteam, som bygger samarbejde på tillid. Et spændende job med gode muligheder for at lære nyt og have en bred kontaktflade
  • Et socialt og fagligt funderet arbejdsmiljø, hvor vi møder hinanden med stor tillid og giver ansvar fra dag ét
  • Medlemskab af en aktiv personaleforening.

 

Kontakt og ansøgning:


Er du interesseret, send en motiveret ansøgning, dit CV og andre relevante bilag hurtigst muligt via nedenstående link senest søndag den 7. april 2019.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Carsten Graversen mail: cagr@fertin.com eller mobil: +45 22682388.

 

Application Deadline: Sunday, April 7, 2019


Fertin Pharma is the world's leading B2B supplier of nicotine replacement therapy (NRT) chewing gum and specializes in developing and producing nicotine chewing gum. Furthermore we have an expanding business within oral care products. With an innovative and global profile, Fertin Pharma engages in successful partnerships with leading pharmaceutical companies. Fertin Pharma is a private equity and family owned pharmaceutical company based in Vejle. The company has grown for many years and reached sales of EUR 115.7 million in 2017 with 769 employees in Denmark and India. More information can be found on www.fertin.com.