Produktionsleder

I forbindelse med opførelse af en ny fabrik i Vejle søges en produktionsleder til aftenholdet. Fertin Pharma er en international vækstorienteret koncern med hovedsæde i Vejle. Der er tale om en helt ny produktionsenhed, som står klar primo 2018.

 

Jobbet:

Du bliver en del af ledergruppen, der består af tre produktionsledere og en PTD Manager som refererer til fabrikslederen. Du bliver ansvarlig for et aftenhold, der arbejder på fabrikken mandag til fredag fra kl. 14 – 22, og som kommer til at bestå af ca. 15 medarbejdere, der refererer til dig.

 

Det meste af din arbejdstid, vil du befinde dig hos dine medarbejdere i produktionen. Her vil din primære opgave være, at motivere holdet til levering af kvalitetsprodukter, overholde sikkerhedsprocedurer samt være omkostningsbevidste.

 

Du er med til at sikre implementering af LEAN, herunder 5S og 3C. Du bidrager til en effektiv drift og ikke mindst optimale skifteoverleveringer til dine to kolleger fra henholdsvis dag- og natholdene. Du er en aktiv del af ledergruppen på den nye fabrik og bidrager positivt til fabrikkens udvikling.

 

Din baggrund:

Vi forestiller os at du kommer fra en stilling som mellemleder i procesindustrien, eventuelt fødevare- eller medicinalindustrien.

 

Du har et stort kendskab til LEAN. For at opnå høj værdi for kunden, finder du det meget relevant at arbejde med LEAN som gennemgående fokusområde i produktionen.

 

Du kommunikerer ubesværet på alle niveauer i organisationen og respekterer alle medarbejdere for deres arbejdsområde. Du er imødekommende og tillidsfuld med en positiv attitude, uanset om hverdagen kører på skinner eller du står i en udfordring.

 

Uddannelsesmæssigt har du en mellemlang eller anden relevant teknisk uddannelse. Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

 

Vi tilbyder:

Der er tale om en udfordrende og afvekslende stilling i en moderne og vækstorienteret virksomhed med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

 

En konkurrencedygtig gage for den rette kandidat, tilhørende en attraktiv pensionsordning og andre personalegoder.

 

Et socialt og fagligt funderet arbejdsmiljø, hvor vi møder hinanden med stor tillid og giver ansvar.

 

Kontakt og ansøgning:

Er du interesseret, send en motiveret ansøgning, dit CV og andre relevante bilag hurtigst muligt via nedenstående link. Der afholdes løbende samtaler.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Manager, Lone Grarup på mail: loga@fertin.com eller mobil: 22 69 83 18.

 

 

Fertin Pharma is the world’s leading B2B supplier of nicotine replacement therapy (NRT) chewing gum and specializes in developing and producing nicotine chewing gum. Furthermore we have an expanding business within oral care products. With an innovative and global profile, Fertin Pharma engages in successful partnerships with leading pharmaceutical companies.  Fertin Pharma is a private equity and family owned pharmaceutical company based in Vejle. The company has grown for many years and reached sales of EUR 113.5 million with 715 employees in Denmark and India. More information can be found on www.fertin.com.