Proaktiv QA Specialist

Til kvalitetssikring af medicinsk tyggegummi  

 

Har du bredt kendskab til GMP og/eller kvalitet? Kan du lide at have din gang i et produktionsmiljø som kvalitetsrepræsentant? Og kunne du tænke dig en vigtig rolle, hvor du går forrest, træffer afgørende beslutninger og tager stort ansvar? Så er det dig, vi søger til vores kvalitetsafdeling (QA).

 

Hos Fertin Pharma A/S bliver du en del af en af verdens førende producenter af medicinsk tyggegummi. Vi er i konstant vækst med masser af forandringer på vej. Vi udvikler og fremstiller produkter og er i dag mere end 600 medarbejdere med domicil i Vejle. Hos QA indgår du i et team af 30 kompetente medarbejdere, der er garant for, at vi overholder alle kvalitetskrav til produkt, lokaler og udstyr.

 

Du sikrer fokus på kvalitet

Du får din daglige gang i vores drift-teams, hvor du fungerer som QAs repræsentant. Her er dit ansvar løbende at hjælpe produktionen med at sikre den rette kvalitet. Derudover kommer du også til at samarbejde bredt i hele virksomheden, når du:

 

• Lægger det rette kvalitetsniveau i tæt samarbejde med produktionen

• Påvirker løsningen af bl.a. afvigelser, forbedringer og ændringssager i vores 3 fabriksenheder

• Sikrer rette kvalitetsniveau på vores råvarer

• Hjælper med at frigive både mellemvarer samt råvarer

• Medvirker ved databehandling og afrapportering af kvalitetsaspekt

• Deltager i løsningen af de daglige opgaver, der opstår i produktionsområdet

 

En inkluderende kultur forankret i innovation og udvikling

En stor del af vores kultur er forankret i en lang historie med innovation og udvikling i højsædet. Som en del af vores mission er vi med til at hjælpe folk til en sundere livsstil, og du indgår derfor i en større meningsfyldt enhed. Hos os vil du kunne bringe dine unikke kompetencer i spil, for vi fokuserer på at møde hinanden med stor tillid og giver ansvar fra dag ét. Endelig bliver du en del af et socialt og fagligt funderet arbejdsmiljø med mulighed for medlemskab i en aktiv personaleforening.   

 

Forandringsparat og samarbejdsstærk

• Du har en lang videregående uddannelse med naturvidenskabelig baggrund fx farmaceut, ingeniør, cand.scient.

• Du har et bredt kendskab til GMP og/eller kvalitet – gerne fra lægemiddel eller fødevarebranchen

• Du arbejder selvstændigt og er ikke bange for at træffe vigtige beslutninger samt stå fast på dine holdninger

• Du er analytisk og arbejder engageret for at nå det rette kvalitetsniveau og afdelingens mål.

• Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau i tale og skrift.

 

Som person er du udadvendt, forandringsparat og har et stort drive. Du har fokus på at opbygge gode relationer til interne og eksterne interessenter og via samarbejde med den øvrige organisation skabe de gode resultater. Du befinder dig godt i et miljø, hvor den daglige produktion sætter dagsordenen, og du har lyst til at gå forrest og tage ansvar. Derudover skaber du overblik og er ikke bange for at træffe afgørende beslutninger.

 

Ansøgning og kontakt

Er dette job noget for dig, sender du din ansøgning online til os hurtigst muligt via link herunder senest den 31. marts 2017. Samtaler afholdes løbende.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte QA Manager Line Ternov på telefon 50 88 52 10.

 

Ansøgningsfrist: 31. marts 2017